Hae 40+ bloggaajaksi

Aikuisbloggaaja.  Hae mukaan 40+ blogiyhteisöön!

40+ blogit kokoaa yhteen laadukkaat ja itsenäiset yli 40-vuotiaiden pitämät blogit, instagram-tilit ja muut sosiaalisen median kanavat ja tarjoaa näille näkyvyyttä ja toiminnan kasvaessa yhteistyöprojekteja valittujen yritysten kanssa.

Onko sinulla aktiivinen ja jo vakiintuneen lukijakunnan saavuttanut laadukas blogi? Ovatko eri sosiaalisen median kanavat hyvin hallussa ja käsittelet niitä taitavasti?

Haemme jatkuvasti yli 40-vuotiaita kumpaakin sukupuolta olevia sisällöntuottajia, joilla on jo vakiintuneen lukijakunnan omaava blogi tai muu sosiaalisen median kanava. Aihealueitamme ovat mm. hyvinvointi, ruoka, liikunta, terveys, kauneus, muoti ja tyyli, suhteet, työ, kulttuuri, matkailu, sisustus, design, piha ja puutarha, oma talous, muut harrastukset sekä kaikkia elämänalueita koskettava lifestyle.

40+ sisällöntuottaja päivittää kanavaansa säännöllisesti, säilyttää kuitenkin itsenäisyytensä ja osallistuu vain haluamiinsa yhteistyöprojekteihin.

Kerro meille lyhyesti itsestäsi ja blogistasi – mitä sinä toivoisit 40+ blogeilta ja mikä olisi oma antisi 40+ yhteisölle. Laita esittelysi [email protected] Kiitämme jo etukäteen!

Pin It on Pinterest