Joulun tyylikkäimmät viinilahjat!

by nelkytplus

Viinimaa kutsui 40+ bloggaajia valitsemaan mieluisensa viinilahjapakkaukset joulukauden 2015 valikoimista. Näistä kauniista pakkauksista ja itse viineistä syntyi myös monta ruokaresepti-ideaa sekä vinkkejä joululahjoiksi.

Nelikymppisen Tuulin upeita kuvia ja tarinoita sisältävässä ruoka- ja lifestyleblogissa Lumo lifestyle viini on melkein yhtä tärkeässä osassa kuin ruokakin! Tuulin sydäntä lähellä oleva valinta joulun kalaviiniksi on kuiva ja sitruksinen Laroche Chablis La Jouchére 2014, joka sopii erinomaisesti raakakypsytetyn lohen kanssa.

Nopea ceviche-tyyppinen lohiannos on helppo tehdä vaikka nyyttärijuhlissa, jos otat lohen siivutettuna mukaan ja teet kastikkeen purkkiin valmiiksi.

Tuulin valinnoista voit lukea lisää ja katsoa viineille mietityt reseptit alla olevasta postauksesta.

Pikkujouluja ja lahjaideoita

P.s Katso myös onnistuiko muodin ja viinin yhdistäminen?

Suosittu lifestylebloggaaja Tiia Minäkö keski-ikäinen –blogista fiilisteli tulevaa joulua pikkujoulujen ja kuplivan Fresitan merkeissä. Tiia panostaa tänä jouluna viinilahjoihin ja antaa ne kauniissa lahjapakkauksissa.

Näissä juhlissa nautittiin herkullisia alkupaloja ja talveen sopivaa, taivaallista possupataa. Katso reseptit ja kauniit kuvat Tiian blogista.

Viinit pukeutuvat jouluasuun ja pikkujoulua ystävien kanssa

Viinin kanssa sopii hyvin annettavaksi saajalle mieluinen ruokalahja ja -kirja. Joulun paras lahja voisi olla kutsu ystävälle tulla illalliselle luoksesi!  Beach house kitchen -ruokablogin Heli kokosi viineille sopivia ruokalahjoja sekä herkullisimmat reseptit. Mikä estää sujauttamasta noita reseptejä myös itse lahjapakkaukseen sekä viestiä lahjan saajalle yllätysdinneristä valmistettuna kera suosikkiviinin?

Katso mm. näiden herkullisten riistapyöryköiden resepti ja viinivinkit blogista.

Punkkua pukinkonttiin, katso lahjavinkit!

Lifestyle- ja muotibloggaaja Tuula Tuulanneli –blogista järjesti illanistujaiset ystävilleen. Perinteisten tomaatti-mozzarella-basilika alkupalojen lisäksi tarjolla oli marmeladikuulia. Yksi Tuulan lempiviineistä on Pongracz Brut -kuohuviini. Tyylikäs lahja isäntäväelle!

Lisää juhla- ja viinivinkkejä löydät Tuulanneli -blogista alla.

Kuplivaa illanviettoa

Joulu lähestyy, muista läheisiäsi valmiiksi mietityillä lahjoilla. Toivottavasti sait hyviä vinkkejä 40+ bloggaajiltamme! Näihin kaikkiin viineihin saat Alkosta samaan hintaan kauniin lahjapakkauksen. Tyylikäs lahja vaivattomasti, ei taatusti jää hyllyyn pölyttymään! Herkullista joulun odotusta!

Yhteistyössä Viinimaa

Alkoholilainsäädännön mukaisesti kaikki alkoholijuomia kehuvat kommentit joudutaan poistamaan. Muuten kommentointi on erittäin suotavaa. Lämmin kiitos jo etukäteen!

 

Saattaisit lukea nämäkin

Leave a Comment