40 + BLOGGAAJAT

Beach House Kitchen

Inspiroivaa ja elämyksellistä kokkailua merellisissä maisemissa. Rantatalossa otetaan huomioon sesongit, suositaan luomu- ja lähiruokaa sekä hyödynnetään luonnon antimia mm. kalastamalla, marjastamalla ja itse viljelemällä. Arjessa helppoa ja nopeaa – maittavuudesta ja terveellisyydestä tinkimättä. Juhlissa aistikkaan herkullisiin cocktailpaloihin ja sormiruokaan erikoistuen viinivinkkejä unohtamatta. Lautasella myös makuja maailman keittiöistä ja matkoilta, poimintoja ruokatrendien huipulta, koekokkauksia keittokirjoista, ruokaretkiä sekä ravintola-arvosteluja.

Minäkö keski-ikäinen

Keski-ikäinen, mutta ei oikein miellä asiaa itse. Keskivartaloinen ja luonnollisesti ikuisella laihdutuskuurilla. Syö tänään herneen ja huomenna levyn suklaata, näin homma pysyy balanssissa. Hämmästelee maan vetovoiman kiihtyvyyden tahtia siitä, kun täytti 40 ja siitä onkin jo 6-vuotta. Keskitavallinen, jolle sattuu tavallista enemmän kömmähdyksiä, joskus iloisiakin sellaisia. Lapsia, ukko ja eläimiä kuin Nooan arkissa.

Appelsiineja ja Hunajaa

Olen Jael, ruoka -ja matkabloggaaja, ja asun tällä hetkellä Tel Avivin vieressä Israelissa. Olen aiemmin asunut Yhdysvalloissa ja Venezuelassa ja kaikki asuinpaikkani ovat vaikuttaneet keittiööni. Keittiössäni ammennan vaikutteita itäisen Välimeren runsaasta tarjonnasta. Blogissa tykätään kokata erityisesti kasvisruokia, joten jos etsit kasvisruokaohjeita niin täältä niitä löytyy.

Lady of the Mess

Lifestyleblogi, jossa Arja P., aikuinen virkanainen, heavylady ja kukkahattutäti selvittelee kotiaan, vaatekaappiaan ja välillä päätäänkin. Blogissa eletään tavallisen naisen tavallista arkea – ja vähän juhlaakin. Ladylle luksusta eivät ole tavarat vaan läheisten kanssa vietetty aika, matkat ja elämykset. Elämää eletään hitaasti kiiruhtaen, kiitoksella, armosta, huulet punattuina, rokkijalka vipattaen – ja yleensä keskellä kaaosta.

Lumo Lifestyle

Olen Tuuli, 40+ helsinkiläinen bloggaaja. Ruokapainotteista lifestyleblogiani olen kirjoittanut jo vuodesta 2009. Aiheina on helposti toteutettavien reseptien ja satunnaisen ravintolaruokailun lisäksi silloin tällöin myös 5:2-paastopäiviin sopivia reseptejä. Blogissa on positiiviseen sävyyn myös matkailua, tyyliä, elämäniloa, havaintoja arjesta ja pieniä päivittäisiä ilonaiheita. Kamera kulkee mukanani niin arjessa kuin juhlassa.

Onnen hetkiä paratiisissa

Onnen hetkiä paratiisissa – Elämän tähtihetkiä ja arjen iloja, maalla ja meren rannalla. Heippa, olen Teija, neljänkympin rajapyykin ylittänyt, kahden lapsukaisen äiti ja metsämiehen vaimo. Esteetikko ja romantikko, jolle oma möksä on maailman paras paikka. Onnen hetkiä paratiisissa on hyvänmielen blogi, jossa seurataan aikuisille naisille sopivaa muotia, sisustetaan, kokkaillaan, leivotaan ja nautitaan ihanasta mökkielämästä. Kirjoittelen tätä blogia omaksi ja toivottavasti myös teidän iloksi. Arvostan isosti jokaista lukijaa ja kommentit, ne vasta minut iloiseksi tekevätkin. Toivottavasti viihdytte seurassani!

Tuulanneli

tuulanneli – rakkaudesta elämään ja tyyliin. Olen tuulanneli, vaasalainen aikuisbloggari. Tervetuloa mukaan aktiivisen, aikuisen naisen tyyliblogin pariin. Blogin pääpaino on pukeutumisessa mutta eksyn myös kauneuden ja hyvinvoinnin pariin.  Tuulannelin tyyli on sekoitus uutta ja vanhaa. Punaisena lankana toimii ajattomuus ja monipuolinen yhdisteltävyys. Haaveilen jatkuvasti elämäntaparemontista ja tuntuu, että joka kuukausi aloitan jotain uutta. Ilman haaveita elämä olisi aika tylsää.  Oman elämän ohjenuorana onkin; että koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan!

Rouva Sana

Rouva Sana on tarinoista ja sanoista leipätyökseen elävän mietteitä arjesta ja elämästä. Mottona on, että mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi. Blogissa nautitaan ähkyövereitä kulttuurista, pohditaan maailmanmenoa ehkä vinksahtaneistakin näkökulmista sekä kiinnitetään huomioita arkisiin havaintoihin. Yleensä sydän suurena, itseironinen pilke silmäkulmassa sekä rakkaudella elämää ja tarinoita kohtaan.

Kristallikimara

Rakastan kimallusta ja glamouria pieninä annoksina ja niitä sitten sirottelen Kristallikimara-blogiini. Kristallilamppu roikkuukin jo vessan katossa – siitä on hyvä jatkaa. Sisustuksia toteutetaan rennosti tuunaillen paritalokotiimme sopivaksi. Käsitöitä ja DIY-projekteja tehdään suurella sydämellä. Kosmetiikkakokeiluihin käydään innolla, koska itsestä huolehtiminen on tärkeää. Lämpimästi tervetuloa Kristallikimaraan.

Elsa-Maarit

Kertoo taiteilijaelämästä entisessä kyläkaupassa.

Se Kertoo asioista joista pidän.

Perheestä, taiteesta, luonnosta, kokkailusta, sisustamisesta ja matkustelusta..
Sekä monista, monista muista asioista jotka tekevät elämästä kauniin, hauskan ja rikkaan seikkailun.

Annun elämä uusiksi

Annun elämä uusiksi-blogia kirjoittaa nelkyt ja risat ikäinen Annu. Tämä on ihan tavallisen keski-ikäisen työssäkäyvän naisen blogi. Enimmäkseen höpöttelen niitä-näitä, sekä napsin ja räpsin muistoja erilaisista tilanteista ja tapahtumista mitä elämässä tapahtuu. Tavoitteena on Feelgood-tyyppinen blogi, jossa ei liikaa murehdita turhia asioita. Tykkään jakaa vinkkejä ja kertoa uusista asioista, sillä se hyvä ei ole minulta pois jos niistä kerron eteenpäin!

Dioriina

Marina tässä moi! Jos intohimosi on kosmetiikka, ihonhoito, tuoksut, kauniit kynnet ja korut, niin olet oikeassa paikassa. Dioriina-blogi pitää sisällään kaiken tuon ja paljon muuta, unohtamatta myöskään ruokaa. Rakastan myös valokuvaamista ja välillä kuvauksissa sattuu ja tapahtuu kaikenmoista.Tervetuloa kanssani tutkimusmatkalle kauneudenmaailmaan.

Koti kaupungin laidalla

Olen Frida, yli nelikymppinen sisustussuunnittelija, visualisti, valokuvaaja, elämänfiilistelijä ja kahden teinipojan äiti. Intohimonani on käsillä tekeminen, uuden ideoiminen, ompeleminen ja maalaaminen, sekä kaikki sellainen, joka liittyy persoonallisen tyylin luomiseen. Blogistani löydätkin mm. sisustusta, käsitöitä, pukeutumisvinkkejä, muutamia onnistuneita ja onnettomia reseptikokeiluja sekä valokuvaamiseen iloa. Tervetuloa mukaan!

Pikkutalon elämää

Olen Pikkutalon Sanna, ikuinen kakara jonka passiin on merkitty syntymävuodeksi 1965. Vespalla ajeleva saippuakuplien puhaltelija joka rakastaa kulkea tennareissa ja hyppiä lätäköissä. Oman elämänsä Peppi Pitkätossu.

Pikkutalossa eletään 1924 rakennetussa puutalossa sormet mullassa, nenä maalissa, vasara kädessä ja viinilasi toisessa… paitsi silloin kun lähdetään hyvän ruoan perässä maailmalle tai piipahdetaan ostoksille. Elämää ei Pikkutalossa oteta turhan vakavasti, muuten saattaa käydä huonosti ja jäädä paljon kokematta. Tervetuloa seuraamaan Pikkutalon elämää!

Kotilaituri

Kotilaiturilla sisustetaan, remontoidaan, tehdään käsitöitä, nautitaan hyvästä olosta, arjen kauneudesta, kiinnostavista asioista sekä ajatuksista. Kaikkea tekemistä leimaa rakkaus uuden ja vanhan yhdistämiseen, skandinaaviseen designiin sekä luonnonmateriaalien rouheuteen.

Habanerokitchen

Ei se kaikista hiljaisinkaan ruokasivusto. Habanerokitchenissä on aktiivisesti laitettu ruokaa vuodesta 2013 yli 1300 reseptin voimin ja sometettu siitä kuuluvasti. Aitoa ruokaa isolla sydämella ja maku edellä, laadukkaista raaka-aineista ja erinomaisilla työvälineillä valmistettuna. Joka kotikokin ideakellari, josta löytyvät ne herkullisimmat grillaus-, liha- ja kunnon äijämeininkireseptit. Välillä käydään merten toisella puolella ihmettelemässä ja nautitaan vieraiden keittiöiden antimista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Arjen Helmiä

Olen Krisse. Olen 45+ , ikuinen esteetikko, kotileipuri, kirppistelijä ja yhden miehen vaimo. Minulla on kolme omaa ja kolme bonuslasta sekä kaksi lastenlasta. Olen siis myös mummo. Uusimpana kiinnostuksen ja harjoittelun kohteena on valokuvaaminen. Blogissani kerron perheemme arjesta iloineen ja suruineen, esittelen kotimme pienellä budjetilla tehtyjä sisustusjuttuja sekä kirppislöytöjäni ja etupäässä mieheni tekemiä tuunailuja. Mottoni on “Onni löytyy arjesta”. Tervetuloa seuraamaan Arjen Helmiä.

Kivi & Kakku

Olen Marika, nelikymppinen miesvaltaisen perheen justiina. Blogini sai nimensä kivisestä kodistamme ja rakkaudella näpertämistäni kakuista. Näihin kiteytyy elämä: Koti ja arki peruskalliona ja juhlan tullen joskus sitä sokeriöveriäkin. Blogini teema on elämä työn ulkopuolella eli Kivi&Kakusta löydät ruokaa, leivontaa, puutarhaa, sisustusta, matkoja, luontoa, harrastuksia, kenkiä, kosmetiikkaa jne. Joskus leikin huvikseni kameran kanssa. Ja kaikki tämä omalla suoraviivaisella tyylilläni. Tervetuloa mukaan!

Sydämellä tehtyä

Sydämellä tehtyä… elämänmakuinen blogi, jota kirjoittelee viiden lapsen juuri 40-vuotta täyttänyt äiti josta pian tulee myös pikku tiitiäisen mummi. Sisustus vimmaa valkoisella, maalaisromanttisessa kodissa. Ja jos tänään leivotaan niin huomenna saatetaan jo tuunailla uusia juttuja. Hipsutellaan villasukissa ja eletään vaaleanpunaisissa unelmissa. Rakastaa perhettään ja toiseksi eniten joulua 😉  Tervetuloa tutustumaan.

Arjen timantteja

Arjen timantteja -blogia kirjoittaa Anu 40+, kaikesta kauniista ja elämän pienistä iloista nauttiva, uteliaana uusia asioita kokeileva, kahden lapsen äiti Turun naapurista. Lifestyle- ja sisustusblogini kertoo arkeni timanteista: käsillä tekemisestä, hyvästä ruuasta, sisustamisesta, löydöistä ja oivalluksista – elämän pienistä nautinnoista. Arjen asiat ja rutiinit eivät aina voi olla kivoja, mutta niistä voi tehdä mahdollisimman kivoja – niitä timantteja!

Villa Valko

Villa Valko syntyi rakkaudesta uuteen kotiin. Se on hyvän mielen blogi, jossa ihmetelläänn kaikkea ihanaa ja kaunista. Kirjoittelen pääasiassa sisustamisesta, mutta myös rakentamisesta, perhe-elämästä ja kaikesta kauniista. Valokuvaus on intohimoni ja blogistani löytyy sisustamiseen liittyvien kuvien lisäksi myös luonto- ja matkailukuvia. Tervetuloa kanssani nauttimaan elämän kauniista asioista!

Satuelämää

Tervetuloa seuramaan päiväkirjamerkintöjä ihan tavallisen, reippaasti keski-ikäistyneen naisen elämästä yhdessä poikalapsen ja metsämiehen kanssa… ja joka rakastaa ihan tavallista elämää! Intohimonani on sisustaminen, mökkeily ja yleensäkin kotoilu. Kausiluonteisesti innostun tekemää DIY-juttuja ja joskus saatan eksyä jopa keittiön puolelle, vaihtelevin lopputuloksin. Niin kuin meillä päin sanotaan: ”Ol niin go gotonas!”

Casa Mimi

Casa Mimiä kirjoittelee 40+ Sari. Casa Mimi on sisustuspainotteinen lifestyle -blogi. Täällä sisustustetaan ja remontoidaan omakotitaloa Helsingissä, mökkiä sekä loma-asuntoa Espanjassa, Casa Mimiä. Perheeseen kuuluu kaksi tyttöä sekä aviomies, joka toteuttaa omia unelmiaan ja rakentelee urheilukenttää mökille. Itse rakastan kauniita vaatteita, hyvää ruokaa ja ystävien taapamisia. Ja aloitan joka maanantai urheilullisen ja terveellisen elämän. Omasta liikutuksestani vastaa myös whippet Nelson sekä islanninhevosemme. Kaikesta tästä kertoo Casa Mimi. Olet sydämmellisesti tervetullut!

Marjon matkassa

Sisustuksen parissa työskentelevä nainen Espoosta. Intohimoinen muodin, kenkien, sisustuksen, hyvän ruuan ja koirien ystävä. Huumorintajuinen “pää pilvissä jalat maassa oleva Carrien ja Peppi Pitkätossun” – yhdistelmä. Lifestylebloggausta sisustuksen, vaatteiden, kenkien, värien, muotojen, materiaalien ja hyvän ruuan maailmasta…..kaikesta sellaisesta, jota on aah….niin vaikea vastustaa. Kirpputorien, aarteiden penkomisen ihanuudesta ja löytämisen riemusta. Toisen romu voi olla minun aarteeni. Ihanien asioiden ihailusta ilman, että niitä on aina välttämätöntä omistaa. Kenkähulluudesta 🙂

Sokerivaltakunta

Olen Sanja, kolmen lapsen äiti ja innokas leipuri. Olen kotoisin Bosniasta ja usein resepteistäni löytyy tuulahduksia tuosta makumaailmasta. Makeat ja suolaiset leivonnaiset ovat lähellä sydäntäni, ja suklaa on se joka sytyttää kaikki aistini! Tule viihtymään kansainvälisen keittiööni, täältä löytyy jotain kaikille ja toivottavasti myös Sinulle!

Meriharakka

Meriharakka.net – matkablogi – matkalla kaikkialle Maabongareiden matkablogissa matkakertomuksia yli 100 maasta – ja lisää tulee. Useimmiten kirjoitamme kokemuksistamme jo matkan varrelta, tuoreeltaan. Espoolainen matkailuun intohimoisesti suhtautuvat pariskunta, joka tekee vuosittain 5-7 matkaa,jotka suuntautuvat kaikkialle, kauas ja lähelle, hiukan oudompiin tai ihan tuttuihin kohteisiin. Seuraa mukanamme maailmalle Mallorcalta Grönlantiin ja Kazakstanista Iraniin, koti-Suomea etenkään kesällä unohtamatta. Blogia kirjoittaa päivätyökseen rahoituksen ja taloushallinnon parissa työskentelevä Pirkko yhdessä puolisonsa kanssa. Kotimaassa ollessamme nautimme merellisestä luonnosta ja pääkaupunkiseudun runsaasta kulttuuritarjonnasta.

Tuula’s life

Nelikymppisenä ajattelin, kauheaa, elämä on kohta ohi. Viisikymppisenä mietin, tämähän on ihan jees. Ja nyt olen taas uudenlaisella aikamatkalla, vapaaherrattarena. Olen utelias elämää kohtaan, ja minulla on tunne, että se ei ole näyttänyt minulle vielä ihan kaikkea. Koti, saarimökki, purjehtiminen – tässä blogini perusaineet. Mausteeksi matkailua, historiaa, asuja ja joskus keitoksiakin. Tervetuloa mukaan!

Valkoinen puutalokoti

Olen Ilona – nelikymppinen Äiti- ihminen. Asun valkoisessa puutalossa perheeni kanssa, johon kuuluu lapseni lisäksi karvakuonoinen Neilikka ja mieheni. Työni on kirjoittaa kauniista kodeista. Valkoisessa puutalokodissa sisustellaan, mökkeillään, laitetaan ruokaa ja eletään jokainen hetki. Toivoisin voivani jakaa ideoita ja inspiraatiota sinulle blogin ja siellä tehtävien puuhausten avulla. Nähdään siis valkoisessa puutalokodissa!

Elämää ja matkoja

Blogissa matkataan lähelle ja kauas, niin omatoimimatkoilla kuin valmismatkoilla sekä omatoimisesti valmismatkoilla. Tie vie säännöllisesti Ranskaan ja Italiaan, mutta uteliaisuus koko maailmaan kuljettaa myös muihin maisemiin ja tapahtumiin. Matkoja tehdään sekä pariskuntana että perheenä ja arvostamme matkailupalveluissa laatua ja toimivuutta. Blogi tarjoaa vinkkejä erityisesti perheille ja ensi kertaa kohteeseen matkaaville. Tervetuloa mukaan matkaan!

Maailman äärellä 

Maailman äärellä -matkablogi syntyi intohimosta matkustaa,valokuvata ja kirjoittaa. Blogiini tallentuvat tarinat unelmieni metsästämisestä. Lisäksi blogissa pohdiskellaan reissuelämää, fiilistellään meren äärellä, vuorilla ja pikkukaupunkien kujilla sekä suurkaupunkien huiskeessa ja jaetaan inspiraatiota ja matkavinkkejä muille reissaajille.Olen esteetikko, joten matkoillakin etsin kaikkea kaunista – erityisesti maisemia, jotka saavat sydämeni pomppimaan hieman lujempaa. En ole reppureissaaja vaan kaipaan lomillani arkisen aherruksen vastapainoksi pientä luksusta.

Ja kaikkea muuta

Mitä sitä nyt perheenäiti mielenvirkistyksekseen keksii? Välillä lasten kanssa ja välillä ilman, aina uutta etsien mutta klassista kunnioittaen.  Blogiin mahtuu niin kirjoja, elokuvia, teatteria kuin muitakin elämyksiä. Lukijat ovat tervetulleita mukaan fiilistelemään tuntemuksia ja kirjaamaan heränneitä ajatuksia. Pohditaan sitä, tätä ja kaikkea muuta.

Aromipaja

Aromipajasta löydät tyylikkäät ja kekseliäät ruokareseptit viinisuosituksineen. Yllätä vieraasi kokkaamalla heille gourmet-herkkuja! Aromipajan reseptiikasta, valokuvauksesta ja keittämisestä vastaa monissa liemissä keitetty Mikko Niemi. Mikko matkustaa säännöllisesti maailmalla etsien tulevia trendejä, joita hyödynnetään laadittaessa uusia mielenkiintoisia reseptejä.

Appelsiinipuun alla

Appelsiinipuun Alla-blogin kirjoittaja Jael on monien mutkien kautta päätynyt asumaan uudestaan Israeliin, jossa asui myös nuorena. Blogissa kerrotaan elämästä Israelissa, ja sellaisesta näkökulmasta että siitä saattaa olla hyötyä myös tänne maailman kolkalle tuleville. Olen kovasti kiinnostunut Välimeren faunasta ja florasta, joten usein on myös niitä aiheita sivuavia juttuja.

Nelkytplusmami

Yli kymmenen vuotta yhdessä ollut pari odottaa esikoistansa syntyväksi isän syntymäpäivänä 4.1.2016. Miten tähän on tultu, siitä tämä blogi kertoo. Tulevissa postauksissa käsitellään eri teemoja liittyen raskauteen ja vanhemmuuteen liittyen nelikymppisen äidin näkökulmasta. Innoissamme tulevasta elämänmuutoksesta haluamme toivottaa Sinut tervetulleeksi seuraamaan tarinaamme.

Tuulikummun keittiössä

Tunnelmallisessa Tuulikummun keittiössä häärää Kaisa Sillanpää, innokas kotikokki, reseptien kehittäjä, ruokatoimittaja ja ruokakirjailija. Mottona: kaiken voi tehdä itse. Maaseudun rennossa ilmapiirissä syntyy runsaasti ideoita. Blogista löytyy kaikkea pizzauunin rakentamisohjeista lapsuudenajan ruokamuistoihin ja mausteisista makumatkoista leivinuunissa haudutettuihin pataruokiin. Tuulikummussa kauden raaka-aineet inspiroivat ja taipuvat moneen muotoon.

Nonnula

Nonnula on kosmetiikan tuoksuinen hyvän mielen blogi jota kirjoittaa nelikymppinen äiti-ihminen. Blogin jutut keskittyvät kaikkeen ihanaan kosmetiikan saralla, mutta välillä hypähdetään myös lapsiperheen arjen iloihin ja haasteisiin, tehdään kirppislöytöjä, leivotaan, kokkaillaan ja sisustetaan. Nonnulassa rakastetaan ihanuuksia ja sen kaiken voi kiteyttää sanoihin: more is more.

Souliina

Lifestyle blogi, jossa sisustetaan pienellä budjetilla, jossa sekoittuu niin uutta kuin vanhaa. Valokuvaus, kosmetiikka, muoti ja sisustus saa tämän perheen äidin sykkeen nousemaan, yhtä tehokkaasti kuin jääkiekkokaukalon vierellä vietetty aika. Perheen kuopus on äidin tavoin hieman boheemi ja rakastaa kaikkea kaunista, erityisesti muotia, sisustamista sekä shoppailua, kukapa nuori neiti ei 🙂 Tervetuloa seuraamaan Souliina-blogia, lapsiperheen arjesta, kommelluksista, matkoista kuin myös oman kodin hetkistä.

PauMau

Olen Pauliina, viisikymppinen rokkimimmi, suurperheen äiti ja erityisen esikoiseni omaishoitaja. Blogini sisältö syntyy intohimostani moottoripyöräilyyn ja reissaamiseen, uusien paikkojen tutkimiseen ja valokuvaukseen milloin vilkkailla tapahtumapaikoilla, milloin luonnon rauhassa. Tervetuloa matkaani!

Iloinen juustokakku

Olen Tiina, Lappeenrannasta. Keittiössäni syntyy gluteenittomia herkkuja, ajatuksella helposti ja hyvää. Ravinnon laadulla on minulle suuri merkitys. Olemme puolisoni kanssa kumpikin innokkaita ruuanlaittajia, ja uteliaina kokeilemme myös maailman makuja. Matkoilta onkin tarttunut montakin hyvää reseptiä takataskuun. Elämään iloa ja energiaa myös ruuan kautta, siinä mottoni lyhyesti.

Koti kolmelle

Kolmen koti rakennettiin maaseudulle meren rannan tuntumaan. Nyt koti on suurin piirtein valmis, mutta sisustaminen on sen sijaan elinikäinen matka. Sisustus on myös suuri rakkaus, joka kolmen kodissa toteutuu pienin design-hankinnoin, kirppislöydöin ja vanhojen kalusteiden uudelleen sijoittelulla. Sisustusmietteiden lisäksi kolmen kodissa kokataan, inspiroidutaan ajasta sekä ilmiöistä, löhötään sohvalla, höpötellään, valokuvataan ja laitetaan pihaa. Kuvioissa pyörivät perheen bloggaava äiti sekä teini-ikäiset tyttäret.

.

Versoja Vaahteramäeltä

Versojen kasvua ja luonnon kauneutta ihmettelee puutarhan hoitoon hurahtanut kuopsuttaja, joka on onnekseen puutarhuri myös työaikana. Työ ja harrastus sulautuvat somasti yhteen, niin oikeassa elämässä kuin blogissakin. Pääasiassa blogissa ihmetellään kotipuutarhan touhuja, mutta puutarhanystävien ajankohtaiset asiat ja uudet tuulet ovat myös postausten aiheina.

Funky & Fifty

Funky and Fiftyssä juhlistetaan naiseutta ja keräillään pieniä elämyksiä arkea sulostuttamaan. Lakataan luonnonkynsiä, hoidetaan kauneutta, nuuhkitaan parfyymejä, tiiraillaan trendejä ja aivan erityisesti etsitään apuja aikuisen naisen meikki- ja ihonhoitohaasteisiin. Kosmetiikkainnostusta yli hinta- ja mielikuvarajojen, markettituotteiden kautta pieneen luksukseen. Teemoina kynnet, kauneus, tyyli ja tuunaus – mausteina vintagerakkaus, korut, kirjat ja kulttuuri. Ikä olkoon vain numero, ilolla mennään – tule mukaan!

Tämä matka

Tämä matka on aikuisen pariskunnan matkablogi. 76 maata käytynä ja matka jatkuu. Blogi sisältää luksusta, nautintoa, ruokailua, faktaa, mielipidettä sekä 100% rakkautta matkustamiseen ja matkabloggaamiseen. Kirjoitukset ovat innostavia, ajankohtaisia, oman mukavuusalueen ulkopuolisiakin asioita käsitteleviä juttuja, hyviä vinkkejä tarjoavia tarinoita, sekä maailmankuvaa avartavia kertomuksia. Tervetuloa lukumatkalle.

Kulinaari

Helsinkiläinen mainosmies ja kotikokki, jonka suurin intohimo on aina ollut hyvä ruoka, sen valmistaminen, syöminen ja kaikki siihen liittyvä kulttuuri ja historia. Pyrin kokoamaan blogiini niin keittiöni tähtihetkiä kuin myös niitä ei niin hohdokkaita kokemuksia. Minulle ruoka on tarinoita ja niistä koostuu myös Kulinaari-blogi kuvin ja sanoin.

Kristallin hohtoa

Kristallin hohtoa -blogi on kolmelapsisen perheen sisustuspainotteinen lifestyle-blogi, joka on tehty vaaleanpunaisista unelmista, höystettynä rakkaudella kaikkeen kauniiseen. Meillä sisustellaan omaa taloa pääkaupungin sykkeessä, mökkeillään meren äärellä ja matkustellaan maailmalla. Sydäntäni lähellä ovat myös kaikenlainen käsillä näpertely, leipominen, lastenvaatteet sekä shoppailu. Lämpimästi tervetuloa kylään!

Out of office

Rakastan luonnonrauhaa ja raitista ilmaa. Blogini on kevätpuron solinaa, mustarastaan laulua, mielipiteitä ja matkakuvia. Palmurantoja, kultaisia auringonlaskuja, varhaisia aamulenkkejä, yömyssyjä puumajassa ja henkeä salpaavia maisemia. Teen laadukkaita omatoimimatkoja maastoon ja maailmalle. Matkalaukussa maastokengät tai juoksutossut, parhailla retkillä molemmat. Kauneudenkaipuuni vie minut Englannin kulttuurimaisemiin ja Sveitsin Alpeille. Usein myös Italian nautintoihin, Savukosken ruskaan ja kansallispuistojen luonnon rauhaan. Lämpimästi tervetuloa mukaani!

Kukkaiselämää

KUKKAISELÄMÄÄ – Puutarha- ja lifestyleblogi. Kukkaiselämää-blogia pitää täysin puutarhaan hurahtanut Satu. Kesäkaudella blogissa puuhaillaan lähinnä puutarhassa. Talvella touhutaan monenlaista kotiin liittyvää. Kukkaiselämässä rakastetaan kaikkea kaunista, erityisesti kukkia. Rakennetaan omaa unelmien romanttista puutarhaa, joka kukkii keväästä syksyyn. Mukana menossa on 4-vuotias kultainennoutaja Mikki.

Villa Puomi

Villa Puomin Hanna on visualisti Naantalista, joka bloggaa mielellään kotisisustamisen tuomasta ilosta. Luonto, purjehdus, saaristo, kivat putiikit ja visiitit ystävien kodeissa sekä työ muodin maailmassa näkyvät blogin sivuilla. Joskus on vain kiva kuvata upea maisema tai hetki ja jakaa se. Joku viisas kiteytti asian hyvin: ”on mahtavaa tulla inspiroituneeksi, mutta suuri ilo, jos voi inspiroida toisia”.

Thaimaanrannan maalarit

Juttuja unelmien jahtaamisesta kirjoittelee viidenkympin korvilla oleva taivaanrannan maalari. Vuoden 2014 elämän risteyskohdassa otettu ’loikka’ unelmien perään vei meidän perheen toivekohteeseemme Thaimaan Koh Samuille uutta elämää rakentamaan. Toimintamallimme on usein ’tehdään ensin ja mietitään sitten’, joten kommelluksia varmasti riittää. Matkustamme säännöllisen epäsäännöllisesti myös naapurivaltioihin ja Suomeen, joten kaikenlaisia matkakuvioita vinkkeineen on luvassa. Otamme elämän vastaan sellaisena kuin se tulee, luottaen että se kantaa. Toisinaan kaikki on selvää pässin lihaa, toisinaan punaisesta langasta ei ole tietoakaan. Tervetuloa seuraamaan mitä kaikkea elämä tuokaan tullessaan!

Villejä lupiineja

Olen Marita 40+bloggaaja, joka asustelee vanhassa rintamamiestalossa miehen, tyttären ja neljän villakoiran kanssa. Poika on muuttanut jo omilleen. Blogini Villejä Lupiineja syntyi kaksi vuotta sitten, Tässä lifestyle-blogissa sisustellaan ja tuunaillaan maalaisromanttiseen tyyliin sekä kotona, että mökillä, leivotaan. laitetaan ruokaa ja välillä hiukan askarrellaankin. Pääpaino on kuitenkin sisustamisessa. Blogini postauksissa on paljon valokuvia ja valokuvaamisesta onkin tullut blogin kirjoittamisen myötä rakas harrastus. Tervetuloa mukaan!

Marjakuja

Blogi Marjakujan talon elämästä, sisustuksesta, remontoinnista sekä äidin päähänpinttymistä.* *Marjakuja on vuosimallia -77 punavalkoinen yksikerroksinen puutalo,* *jota remontoidaan ja sisustetaan rakkaudella.* *Rakkaus valkoiseen sekä vanhaan, **rustiikkisilla yksityiskohdilla ja ripauksella omia päähänpistoja, joita rakas aviomieheni koittaa toteuttaa. * *Intohimoni on kirppareilla kiertely, sisustus, kukat, puutarha ja kaiken kruunaa TÄHDET!* *Tervetuloa meille!*

Elämää ja elämyksiä

Olen Pirkko, bloggaajatantta Tampereelta. Blogissani on pääaiheina elämäni ja sen elämykset, arjen pieniä iloja unohtamatta. Asun Husbandin ja kolmen itämaisen kissan kanssa, koti on meidän näköinen. Puutarha on rivitalopihaksi suuri, sitä on rakennettu vuosia rakkaudella. Olen innokas valokuvaaja ja kokeilen monenlaisia kädentöitä. Matkustamme aina kun mahdollista ja toisen kotikaupunkimme, Budapestin matkakertomukset ovat blogissa tarjolla, myös shoppailu- taide- tai kulttuurielämyksistä saatan kertoa. Rentoudun hyvässä seurassa, puutarhakeinussa, joogaten ja kirjaa lukien.

Kakkukioski

Olen Krisse, leivontabloggari ja kotileipuri. Kakkukioski on ihan tavallisen perheenäidin leivontablogi, jossa jauhot pöllyää. Sydäntä lähellä ovat erilaiset kakut, mutta leivon mielelläni myös suolaisia ja makeita leivonnaisia. Pidän juhlien järjestämisestä ja ystäväni ja sukulaiseni tuntevatkin minut runsaista “sen seitsemän sortin” kahvipöydän antimista erilaisilla kutsuilla ja perhejuhlissamme. Suurin haaveeni olisi saada pitää omaa kahvilaa.

Äiti yrittää

Äiti Yrittää on lifestyle- ja perheblogi. Blogi kertoo perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta, hyvinvoinnista, matkailusta, lasten tarvikkeista ja vaatteista, muodista, sisustuksesta ja kaikesta ihanasta mitä eteeni tupsahtaa.

Tyynen kaa

Tyyne elää yli nelikymppisen naisen elämää iloineen, suruineen, kommelluksineen. Vaikka varsinaiset ruuhkavuodet alkavat olla jo takanapäin hän kärsii silti aina kroonisesta aikapulasta. Keväästä syksyyn Tyyne viettää aikaansa mahdollisimman paljon mökillä saaristossa, joten voit lähteä Tyynen kaa kalastamaan, marja- tai sienimetsälle. Kasvimaata ja -huonettakin hoidetaan vaihtelevalla menestyksellä. Tyyne on myös kova kokkaamaan ja suuri osa resepteistä on hyvinkin simppeleitä ja mökkikeittiöisiin sopivia. Välillä paneudumme Kätevän Isännän harrastuksiin pintaakin syvemmältä ja Tyynekin saattaa innostua milloin mistäkin.

Saaran lautasella

Keittiöön iltaisin liimautunut kotikokkaaja. Innokkaana kokeilemassa ja kehittelemässä uusia reseptejä läheltä ja kaukaa. Totaalinen hurahdus ruoanlaittoon ja ruoan valokuvaamiseen alkoi muutama vuosi sitten. Kumpaakin osa-aluetta tässä intohimolla opetellaan, se kun pitää mielen virkeänä ja inspiroi muuten niin tavallista arkeani. Tervetuloa siis kokkailemaan kanssani! Kiva nähdä, mihin ruokamatkamme päätyvät.

Lumikallio

Lumikalliossa liikutaan luonnossa ja panostetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sisustellaan modernin boheemilla otteella, joskus matkustellaan ja herkutellaankin. Välillä blogissa näkyy Outin oma tyyli ja toisinaan myös Lumikallion koirat. Blogi on perustettu vuonna 2015 ja se on muotoutunut hyvinvointi- ja sisustuspainotteiseksi lifestyleblogiksi. Tervetuloa mukaan, nähdään blogissa!

Tinskun keittiössä

Tinskun keittiössä kokkaillaan ruokaa rakkaudella laidasta laitaan. Perinteisestä kotiruoasta kansainvälisen keittiön makuihin pienellä twistillä ja pilke silmäkulmassa. Tinskun keittiöstä löydät myös paljon erityisruokavalioille suunniteltja reseptejä. Jos noudatat viljatonta, gluteenitonta tai hiilihydraattitietoista -ruokavaliota niin tämä on juurikin oikea osoite.

Ruokapankki

Olen hyvinkääläinen kotikokki, tykkään kiertää maailmaa ja jos ei aina matkalaukun kanssa niin ainakin ruokien muodossa. Rakastan yrttejä, chiliä ja valkosipulia, ohjeistahan sen sitten näkeekin. Leipojana olen jauhosormiosastoa, mutta leipoilen kuitenkin vaikka lopputulos voi olla välillä vähän vinkurallaan, maku ratkaisee. Ruokapankin motto: Syödään meillä, välillä ehkä teillä, mitä uutta vai katetaanko pöytä? Saisinko laskun, kiitos!

Sutkautuksia

Hupsu mutta järkevä 40+ kahden ihanan pojan valoisalla luonteella varustettu sinkkuäiti. Rakkaussuhde jackrusseliin, punaiseen huulipunaan ja raitapaitoihin. Uskon pettymyksistä huolimatta rakkauteen ja siihen, että elämässä on taikaa. Mottoni: täydellisyys on harvoin mielenkiintoista ja vähän sinnepäin on juuri ihan riittävästi. Olen myös wanna-be muotitoimittaja, rakastan intohimoisesti nuuskia tyylin ja muodin virtauksia. Tavoitteenani on pukeutua tyylikkäästi ja kohtuuhintaisesti joka päivä.

Satulinna

Satulinnassa eletään normaalia arkea kaikessa sen kirjossa niin kotona kuin mökilläkin. Satulinnan emäntänä häärii Tuija, jonka menossa mukana myös ukkokulta, neiti 11v sekä pari karvakamua. Satulinnassa pöllyää jauhot, sisustellaan ja tehdään käsitöitä, muttei kuitenkaan liian tarkasti, vaan vähän sinne päin. Haaveissa Satulinna kaukomaan…

Pin It on Pinterest