KOTI JA SISUSTUS

Visual addict

Olen Frida, yli nelikymppinen valokuvaaja, visualisti, sisustussuunnittelija, elämänfiilistelijä ja kahden mainion teinipojan äiti. Intohimonani on valokuvaamisen ohella käsillä tekeminen, uuden ideoiminen ja maalaaminen, sekä kaikki sellainen, joka liittyy persoonallisen tyylin luomiseen.

Lue lisää

Kotilaituri

Kotilaiturilla sisustetaan, remontoidaan, tehdään käsitöitä, nautitaan hyvästä olosta, arjen kauneudesta, kiinnostavista asioista sekä ajatuksista. Kaikkea tekemistä leimaa rakkaus uuden ja vanhan yhdistämiseen, skandinaaviseen designiin sekä luonnonmateriaalien rouheuteen.

Lue lisää

Sydämellä tehtyä

Sydämellä tehtyä… elämänmakuinen blogi, jota kirjoittelee viiden lapsen juuri 40-vuotta täyttänyt äiti josta pian tulee myös pikku tiitiäisen mummi. Sisustus vimmaa valkoisella, maalaisromanttisessa kodissa. Ja jos tänään leivotaan niin huomenna saatetaan jo tuunailla uusia juttuja. Hipsutellaan villasukissa ja eletään vaaleanpunaisissa unelmissa. Rakastaa perhettään ja toiseksi eniten joulua ? Tervetuloa tutustumaan.

Lue lisää

Villa Valko

Villa Valko syntyi rakkaudesta uuteen kotiin. Se on hyvän mielen blogi, jossa ihmetelläänn kaikkea ihanaa ja kaunista. Kirjoittelen pääasiassa sisustamisesta, mutta myös rakentamisesta, perhe-elämästä ja kaikesta kauniista. Valokuvaus on intohimoni ja blogistani löytyy sisustamiseen liittyvien kuvien lisäksi myös luonto- ja matkailukuvia. Tervetuloa kanssani nauttimaan elämän kauniista asioista!

Lue lisää

Casa Mimi

Casa Mimiä kirjoittelee 40+ Sari. Casa Mimi on sisustuspainotteinen lifestyle -blogi. Täällä sisustustetaan ja remontoidaan omakotitaloa Helsingissä, mökkiä sekä loma-asuntoa Espanjassa, Casa Mimiä. Perheeseen kuuluu kaksi tyttöä sekä aviomies, joka toteuttaa omia unelmiaan ja rakentelee urheilukenttää mökille. Itse rakastan kauniita vaatteita, hyvää ruokaa ja ystävien taapamisia. Ja aloitan joka maanantai urheilullisen ja terveellisen elämän. Omasta liikutuksestani vastaa myös whippet Nelson sekä islanninhevosemme. Kaikesta tästä kertoo Casa Mimi. Olet sydämmellisesti tervetullut!

Lue lisää

Valkoinen puutalokoti

Olen Ilona – nelikymppinen Äiti- ihminen. Asun valkoisessa puutalossa perheeni kanssa, johon kuuluu lapseni lisäksi karvakuonoinen Neilikka ja mieheni. Työni on kirjoittaa kauniista kodeista. Valkoisessa puutalokodissa sisustellaan, mökkeillään, laitetaan ruokaa ja eletään jokainen hetki. Toivoisin voivani jakaa ideoita ja inspiraatiota sinulle blogin ja siellä tehtävien puuhausten avulla. Nähdään siis valkoisessa puutalokodissa!

Lue lisää

Koti kolmelle

Kolmen koti rakennettiin maaseudulle meren rannan tuntumaan. Nyt koti on suurin piirtein valmis, mutta sisustaminen on sen sijaan elinikäinen matka. Sisustus on myös suuri rakkaus, joka kolmen kodissa toteutuu pienin design-hankinnoin, kirppislöydöin ja vanhojen kalusteiden uudelleen sijoittelulla. Sisustusmietteiden lisäksi kolmen kodissa kokataan, inspiroidutaan ajasta sekä ilmiöistä, löhötään sohvalla, höpötellään, valokuvataan ja laitetaan pihaa. Kuvioissa pyörivät perheen bloggaava äiti sekä teini-ikäiset tyttäret.

Lue lisää

Pin It on Pinterest