LIFESTYLE

Minäkö keski-ikäinen

Keski-ikäinen, mutta ei oikein miellä asiaa itse. Keskivartaloinen ja luonnollisesti ikuisella laihdutuskuurilla. Syö tänään herneen ja huomenna levyn suklaata, näin homma pysyy balanssissa. Hämmästelee maan vetovoiman kiihtyvyyden tahtia siitä, kun täytti 40 ja siitä onkin jo 6-vuotta. Keskitavallinen, jolle sattuu tavallista enemmän kömmähdyksiä, joskus iloisiakin sellaisia. Lapsia, ukko ja eläimiä kuin Nooan arkissa.

Lue lisää

Lady of the mess

Lifestyleblogi, jossa Arja P., aikuinen virkanainen, heavylady ja kukkahattutäti selvittelee kotiaan, vaatekaappiaan ja välillä päätäänkin. Blogissa eletään tavallisen naisen tavallista arkea – ja vähän juhlaakin. Ladylle luksusta eivät ole tavarat vaan läheisten kanssa vietetty aika, matkat ja elämykset. Elämää eletään hitaasti kiiruhtaen, kiitoksella, armosta, huulet punattuina, rokkijalka vipattaen – ja yleensä keskellä kaaosta.

Lue lisää

Lumo lifestyle

Olen Tuuli, 40+ helsinkiläinen bloggaaja. Ruokapainotteista lifestyleblogiani olen kirjoittanut jo vuodesta 2009. Aiheina on helposti toteutettavien reseptien ja satunnaisen ravintolaruokailun lisäksi silloin tällöin myös 5:2-paastopäiviin sopivia reseptejä. Blogissa on positiiviseen sävyyn myös matkailua, tyyliä, elämäniloa, havaintoja arjesta ja pieniä päivittäisiä ilonaiheita. Kamera kulkee mukanani niin arjessa kuin juhlassa.

Lue lisää

Onnen hetkiä paratiisissa

Onnen hetkiä paratiisissa – Elämän tähtihetkiä ja arjen iloja, maalla ja meren rannalla. Heippa, olen Teija, neljänkympin rajapyykin ylittänyt, kahden lapsukaisen äiti ja metsämiehen vaimo. Esteetikko ja romantikko, jolle oma möksä on maailman paras paikka. Onnen hetkiä paratiisissa on hyvänmielen blogi, jossa seurataan aikuisille naisille sopivaa muotia, sisustetaan, kokkaillaan, leivotaan ja nautitaan ihanasta mökkielämästä. Kirjoittelen tätä blogia omaksi ja toivottavasti myös teidän iloksi. Arvostan isosti jokaista lukijaa ja kommentit, ne vasta minut iloiseksi tekevätkin. Toivottavasti viihdytte seurassani!

Lue lisää

Tuulanneli

tuulanneli – rakkaudesta elämään ja tyyliin. Olen tuulanneli, vaasalainen aikuisbloggari. Tervetuloa mukaan aktiivisen, aikuisen naisen tyyliblogin pariin. Blogin pääpaino on pukeutumisessa mutta eksyn myös kauneuden ja hyvinvoinnin pariin.  Tuulannelin tyyli on sekoitus uutta ja vanhaa. Punaisena lankana toimii ajattomuus ja monipuolinen yhdisteltävyys. Haaveilen jatkuvasti elämäntaparemontista ja tuntuu, että joka kuukausi aloitan jotain uutta. Ilman haaveita elämä olisi aika tylsää.  Oman elämän ohjenuorana onkin; että koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan!

Lue lisää

Rouva sana

Rouva Sana on tarinoista ja sanoista leipätyökseen elävän mietteitä arjesta ja elämästä. Mottona on, että mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi. Blogissa nautitaan ähkyövereitä kulttuurista, pohditaan maailmanmenoa ehkä vinksahtaneistakin näkökulmista sekä kiinnitetään huomioita arkisiin havaintoihin. Yleensä sydän suurena, itseironinen pilke silmäkulmassa sekä rakkaudella elämää ja tarinoita kohtaan.

Lue lisää

Kristallikimara

Rakastan kimallusta ja glamouria pieninä annoksina ja niitä sitten sirottelen Kristallikimara-blogiini. Kristallilamppu roikkuukin jo vessan katossa – siitä on hyvä jatkaa. Sisustuksia toteutetaan rennosti tuunaillen paritalokotiimme sopivaksi. Käsitöitä ja DIY-projekteja tehdään suurella sydämellä. Kosmetiikkakokeiluihin käydään innolla, koska itsestä huolehtiminen on tärkeää. Lämpimästi tervetuloa Kristallikimaraan.

Lue lisää

Elsa-Maarit

Kertoo taiteilijaelämästä entisessä kyläkaupassa. Se Kertoo asioista joista pidän. Perheestä, taiteesta, luonnosta, kokkailusta, sisustamisesta ja matkustelusta.. Sekä monista, monista muista asioista jotka tekevät elämästä kauniin, hauskan ja rikkaan seikkailun.

Lue lisää

Annun elämä uusiksi

Annun elämä uusiksi-blogia kirjoittaa nelkyt ja risat ikäinen Annu. Tämä on ihan tavallisen keski-ikäisen työssäkäyvän naisen blogi. Enimmäkseen höpöttelen niitä-näitä, sekä napsin ja räpsin muistoja erilaisista tilanteista ja tapahtumista mitä elämässä tapahtuu. Tavoitteena on Feelgood-tyyppinen blogi, jossa ei liikaa murehdita turhia asioita. Tykkään jakaa vinkkejä ja kertoa uusista asioista, sillä se hyvä ei ole minulta pois jos niistä kerron eteenpäin!

Lue lisää

Pikkutalon emäntä

Olen Pikkutalon Sanna, ikuinen kakara jonka passiin on merkitty syntymävuodeksi 1965. Vespalla ajeleva saippuakuplien puhaltelija joka rakastaa kulkea tennareissa ja hyppiä lätäköissä. Oman elämänsä Peppi Pitkätossu. Pikkutalossa eletään 1924 rakennetussa puutalossa sormet mullassa, nenä maalissa, vasara kädessä ja viinilasi toisessa… paitsi silloin kun lähdetään hyvän ruoan perässä maailmalle tai piipahdetaan ostoksille. Elämää ei Pikkutalossa oteta turhan vakavasti, muuten saattaa käydä huonosti ja jäädä paljon kokematta. Tervetuloa seuraamaan Pikkutalon elämää!

Lue lisää

Arjen helmiä

Olen Krisse. Olen 45+ , ikuinen esteetikko, kotileipuri, kirppistelijä ja yhden miehen vaimo. Minulla on kolme omaa ja kolme bonuslasta sekä kaksi lastenlasta. Olen siis myös mummo. Uusimpana kiinnostuksen ja harjoittelun kohteena on valokuvaaminen. Blogissani kerron perheemme arjesta iloineen ja suruineen, esittelen kotimme pienellä budjetilla tehtyjä sisustusjuttuja sekä kirppislöytöjäni ja etupäässä mieheni tekemiä tuunailuja. Mottoni on “Onni löytyy arjesta”. Tervetuloa seuraamaan Arjen Helmiä.

Lue lisää

Kivi & Kakku

Olen Marika, nelikymppinen miesvaltaisen perheen justiina. Blogini sai nimensä kivisestä kodistamme ja rakkaudella näpertämistäni kakuista. Näihin kiteytyy elämä: Koti ja arki peruskalliona ja juhlan tullen joskus sitä sokeriöveriäkin. Blogini teema on elämä työn ulkopuolella eli Kivi&Kakusta löydät ruokaa, leivontaa, puutarhaa, sisustusta, matkoja, luontoa, harrastuksia, kenkiä, kosmetiikkaa jne. Joskus leikin huvikseni kameran kanssa. Ja kaikki tämä omalla suoraviivaisella tyylilläni. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Arjen timantteja

Arjen timantteja -blogia kirjoittaa Anu 40+, kaikesta kauniista ja elämän pienistä iloista nauttiva, uteliaana uusia asioita kokeileva, kahden lapsen äiti Turun naapurista. Lifestyle- ja sisustusblogini kertoo arkeni timanteista: käsillä tekemisestä, hyvästä ruuasta, sisustamisesta, löydöistä ja oivalluksista – elämän pienistä nautinnoista. Arjen asiat ja rutiinit eivät aina voi olla kivoja, mutta niistä voi tehdä mahdollisimman kivoja – niitä timantteja!

Lue lisää

Satuelämää

Tervetuloa seuramaan päiväkirjamerkintöjä ihan tavallisen, reippaasti keski-ikäistyneen naisen elämästä yhdessä poikalapsen ja metsämiehen kanssa… ja joka rakastaa ihan tavallista elämää! Intohimonani on sisustaminen, mökkeily ja yleensäkin kotoilu. Kausiluonteisesti innostun tekemää DIY-juttuja ja joskus saatan eksyä jopa keittiön puolelle, vaihtelevin lopputuloksin. Niin kuin meillä päin sanotaan: ”Ol niin go gotonas!”

Lue lisää

Marjon matkassa

Sisustuksen parissa työskentelevä nainen Espoosta. Intohimoinen muodin, kenkien, sisustuksen, hyvän ruuan ja koirien ystävä. Huumorintajuinen “pää pilvissä jalat maassa oleva Carrien ja Peppi Pitkätossun” – yhdistelmä. Lifestylebloggausta sisustuksen, vaatteiden, kenkien, värien, muotojen, materiaalien ja hyvän ruuan maailmasta…..kaikesta sellaisesta, jota on aah….niin vaikea vastustaa. Kirpputorien, aarteiden penkomisen ihanuudesta ja löytämisen riemusta. Toisen romu voi olla minun aarteeni. Ihanien asioiden ihailusta ilman, että niitä on aina välttämätöntä omistaa. Kenkähulluudesta 🙂

Lue lisää

Tuula's life

Nelikymppisenä ajattelin, kauheaa, elämä on kohta ohi. Viisikymppisenä mietin, tämähän on ihan jees. Ja nyt olen taas uudenlaisella aikamatkalla, vapaaherrattarena. Olen utelias elämää kohtaan, ja minulla on tunne, että se ei ole näyttänyt minulle vielä ihan kaikkea. Koti, saarimökki, purjehtiminen – tässä blogini perusaineet. Mausteeksi matkailua, historiaa, asuja ja joskus keitoksiakin. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Souliina

Lifestyle blogi, jossa sisustetaan pienellä budjetilla, jossa sekoittuu niin uutta kuin vanhaa. Valokuvaus, kosmetiikka, muoti ja sisustus saa tämän perheen äidin sykkeen nousemaan, yhtä tehokkaasti kuin jääkiekkokaukalon vierellä vietetty aika. Perheen kuopus on äidin tavoin hieman boheemi ja rakastaa kaikkea kaunista, erityisesti muotia, sisustamista sekä shoppailua, kukapa nuori neiti ei 🙂 Tervetuloa seuraamaan Souliina-blogia, lapsiperheen arjesta, kommelluksista, matkoista kuin myös oman kodin hetkistä.

Lue lisää

PauMau

Olen Pauliina, viisikymppinen rokkimimmi, suurperheen äiti ja erityisen esikoiseni omaishoitaja. Blogini sisältö syntyy intohimostani moottoripyöräilyyn ja reissaamiseen, uusien paikkojen tutkimiseen ja valokuvaukseen milloin vilkkailla tapahtumapaikoilla, milloin luonnon rauhassa. Tervetuloa matkaani!

Lue lisää

Funky & Fifty

Funky and Fiftyssä juhlistetaan naiseutta ja keräillään pieniä elämyksiä arkea sulostuttamaan. Lakataan luonnonkynsiä, hoidetaan kauneutta, nuuhkitaan parfyymejä, tiiraillaan trendejä ja aivan erityisesti etsitään apuja aikuisen naisen meikki- ja ihonhoitohaasteisiin. Kosmetiikkainnostusta yli hinta- ja mielikuvarajojen, markettituotteiden kautta pieneen luksukseen. Teemoina kynnet, kauneus, tyyli ja tuunaus – mausteina vintagerakkaus, korut, kirjat ja kulttuuri. Ikä olkoon vain numero, ilolla mennään – tule mukaan!

Lue lisää

Kristallin hohtoa

Kristallin hohtoa -blogi on kolmelapsisen perheen sisustuspainotteinen lifestyle-blogi, joka on tehty vaaleanpunaisista unelmista, höystettynä rakkaudella kaikkeen kauniiseen. Meillä sisustellaan omaa taloa pääkaupungin sykkeessä, mökkeillään meren äärellä ja matkustellaan maailmalla. Sydäntäni lähellä ovat myös kaikenlainen käsillä näpertely, leipominen, lastenvaatteet sekä shoppailu. Lämpimästi tervetuloa kylään!

Lue lisää

Kukkaiselämää

Puutarha- ja lifestyleblogi. Kukkaiselämää-blogia pitää täysin puutarhaan hurahtanut Satu. Kesäkaudella blogissa puuhaillaan lähinnä puutarhassa. Talvella touhutaan monenlaista kotiin liittyvää. Kukkaiselämässä rakastetaan kaikkea kaunista, erityisesti kukkia. Rakennetaan omaa unelmien romanttista puutarhaa, joka kukkii keväästä syksyyn. Mukana menossa on 4-vuotias kultainennoutaja Mikki.

Lue lisää

Villa Puomi

Villa Puomin Hanna on visualisti Naantalista, joka bloggaa mielellään kotisisustamisen tuomasta ilosta. Luonto, purjehdus, saaristo, kivat putiikit ja visiitit ystävien kodeissa sekä työ muodin maailmassa näkyvät blogin sivuilla. Joskus on vain kiva kuvata upea maisema tai hetki ja jakaa se. Joku viisas kiteytti asian hyvin: ”on mahtavaa tulla inspiroituneeksi, mutta suuri ilo, jos voi inspiroida toisia”.

Lue lisää

Villejä lupiineja

Olen Marita 40+bloggaaja, joka asustelee vanhassa rintamamiestalossa miehen, tyttären ja neljän villakoiran kanssa. Poika on muuttanut jo omilleen. Blogini Villejä Lupiineja syntyi kaksi vuotta sitten, Tässä lifestyle-blogissa sisustellaan ja tuunaillaan maalaisromanttiseen tyyliin sekä kotona, että mökillä, leivotaan. laitetaan ruokaa ja välillä hiukan askarrellaankin. Pääpaino on kuitenkin sisustamisessa. Blogini postauksissa on paljon valokuvia ja valokuvaamisesta onkin tullut blogin kirjoittamisen myötä rakas harrastus. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Marjakuja

Blogi Marjakujan talon elämästä, sisustuksesta, remontoinnista sekä äidin päähänpinttymistä.* *Marjakuja on vuosimallia -77 punavalkoinen yksikerroksinen puutalo,* *jota remontoidaan ja sisustetaan rakkaudella.* *Rakkaus valkoiseen sekä vanhaan, **rustiikkisilla yksityiskohdilla ja ripauksella omia päähänpistoja, joita rakas aviomieheni koittaa toteuttaa. * *Intohimoni on kirppareilla kiertely, sisustus, kukat, puutarha ja kaiken kruunaa TÄHDET!* *Tervetuloa meille!*

Lue lisää

Elämää ja elämyksiä

Olen Pirkko, bloggaajatantta Tampereelta. Blogissani on pääaiheina elämäni ja sen elämykset, arjen pieniä iloja unohtamatta. Asun Husbandin ja kolmen itämaisen kissan kanssa, koti on meidän näköinen. Puutarha on rivitalopihaksi suuri, sitä on rakennettu vuosia rakkaudella. Olen innokas valokuvaaja ja kokeilen monenlaisia kädentöitä. Matkustamme aina kun mahdollista ja toisen kotikaupunkimme, Budapestin matkakertomukset ovat blogissa tarjolla, myös shoppailu- taide- tai kulttuurielämyksistä saatan kertoa. Rentoudun hyvässä seurassa, puutarhakeinussa, joogaten ja kirjaa lukien.

Lue lisää

Äiti yrittää

Äiti Yrittää on lifestyle- ja perheblogi. Blogi kertoo perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta, hyvinvoinnista, matkailusta, lasten tarvikkeista ja vaatteista, muodista, sisustuksesta ja kaikesta ihanasta mitä eteeni tupsahtaa.

Lue lisää

Tyynen kaa

Tyyne elää yli nelikymppisen naisen elämää iloineen, suruineen, kommelluksineen. Vaikka varsinaiset ruuhkavuodet alkavat olla jo takanapäin hän kärsii silti aina kroonisesta aikapulasta. Keväästä syksyyn Tyyne viettää aikaansa mahdollisimman paljon mökillä saaristossa, joten voit lähteä Tyynen kaa kalastamaan, marja- tai sienimetsälle. Kasvimaata ja -huonettakin hoidetaan vaihtelevalla menestyksellä. Tyyne on myös kova kokkaamaan ja suuri osa resepteistä on hyvinkin simppeleitä ja mökkikeittiöisiin sopivia. Välillä paneudumme Kätevän Isännän harrastuksiin pintaakin syvemmältä ja Tyynekin saattaa innostua milloin mistäkin.

Lue lisää

Lumikallio

Lumikalliossa liikutaan luonnossa ja panostetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sisustellaan modernin boheemilla otteella, joskus matkustellaan ja herkutellaankin. Välillä blogissa näkyy Outin oma tyyli ja toisinaan myös Lumikallion koirat. Blogi on perustettu vuonna 2015 ja se on muotoutunut hyvinvointi- ja sisustuspainotteiseksi lifestyleblogiksi. Tervetuloa mukaan, nähdään blogissa!

Lue lisää

Sutkautuksia

Hupsu mutta järkevä 40+ kahden ihanan pojan valoisalla luonteella varustettu sinkkuäiti. Rakkaussuhde jackrusseliin, punaiseen huulipunaan ja raitapaitoihin. Uskon pettymyksistä huolimatta rakkauteen ja siihen, että elämässä on taikaa. Mottoni: täydellisyys on harvoin mielenkiintoista ja vähän sinnepäin on juuri ihan riittävästi. Olen myös wanna-be muotitoimittaja, rakastan intohimoisesti nuuskia tyylin ja muodin virtauksia. Tavoitteenani on pukeutua tyylikkäästi ja kohtuuhintaisesti joka päivä.

Lue lisää

Satulinna

Satulinnassa eletään normaalia arkea kaikessa sen kirjossa niin kotona kuin mökilläkin. Satulinnan emäntänä häärii Tuija, jonka menossa mukana myös ukkokulta, neiti 11v sekä pari karvakamua. Satulinnassa pöllyää jauhot, sisustellaan ja tehdään käsitöitä, muttei kuitenkaan liian tarkasti, vaan vähän sinne päin. Haaveissa Satulinna kaukomaan…

Lue lisää

Pinkit korkokengät

Pinkit korkokengät blogia kirjoittaa 50+ aikuisbloggaaja Maiju, joka rakastaa kauniita vaatteita, pukeutuu värikkäästi ja persoonallisesti. Muoti, kauneus ja hyvinvointi sekä päivän polttavat aiheet ovat blogi aiheita. Positiivinen elämänasenne avaa mahdollisuuden nähdä ne pienetkin kauniit asiat elämässä ja niistä sitten kirjoitellaan pilke silmäkulmassa.

Lue lisää

Pin It on Pinterest