MATKA

Meriharakka

Meriharakka.net – matkablogi – matkalla kaikkialle Maabongareiden matkablogissa matkakertomuksia yli 100 maasta – ja lisää tulee. Useimmiten kirjoitamme kokemuksistamme jo matkan varrelta, tuoreeltaan. Espoolainen matkailuun intohimoisesti suhtautuvat pariskunta, joka tekee vuosittain 5-7 matkaa,jotka suuntautuvat kaikkialle, kauas ja lähelle, hiukan oudompiin tai ihan tuttuihin kohteisiin. Seuraa mukanamme maailmalle Mallorcalta Grönlantiin ja Kazakstanista Iraniin, koti-Suomea etenkään kesällä unohtamatta. Blogia kirjoittaa päivätyökseen rahoituksen ja taloushallinnon parissa työskentelevä Pirkko yhdessä puolisonsa kanssa.

Lue lisää

Elämää ja matkoja

Blogissa matkataan lähelle ja kauas, niin omatoimimatkoilla kuin valmismatkoilla sekä omatoimisesti valmismatkoilla. Tie vie säännöllisesti Ranskaan ja Italiaan, mutta uteliaisuus koko maailmaan kuljettaa myös muihin maisemiin ja tapahtumiin. Matkoja tehdään sekä pariskuntana että perheenä ja arvostamme matkailupalveluissa laatua ja toimivuutta. Blogi tarjoaa vinkkejä erityisesti perheille ja ensi kertaa kohteeseen matkaaville. Tervetuloa mukaan matkaan!

Lue lisää

Maailman äärellä

Maailman äärellä -matkablogi syntyi intohimosta matkustaa,valokuvata ja kirjoittaa. Blogiini tallentuvat tarinat unelmieni metsästämisestä. Lisäksi blogissa pohdiskellaan reissuelämää, fiilistellään meren äärellä, vuorilla ja pikkukaupunkien kujilla sekä suurkaupunkien huiskeessa ja jaetaan inspiraatiota ja matkavinkkejä muille reissaajille. Olen esteetikko, joten matkoillakin etsin kaikkea kaunista – erityisesti maisemia, jotka saavat sydämeni pomppimaan hieman lujempaa. En ole reppureissaaja vaan kaipaan lomillani arkisen aherruksen vastapainoksi pientä luksusta.

Lue lisää

Appelsiinipuun alla

Appelsiinipuun Alla-blogin kirjoittaja Jael on monien mutkien kautta päätynyt asumaan uudestaan Israeliin,jossa asui myös nuorena.Blogissa kerrotaan elämästä Israelissa,ja sellaisesta näkökulmasta että siitä saattaa olla hyötyä myös tänne maailman kolkalle tuleville. Olen kovasti kiinnostunut Välimeren faunasta ja florasta,joten usein on myös niitä aiheita sivuavia juttuja.

Lue lisää

Tämä matka

Tämä matka on aikuisen pariskunnan matkablogi. 76 maata käytynä ja matka jatkuu. Blogi sisältää luksusta, nautintoa, ruokailua, faktaa, mielipidettä sekä 100% rakkautta matkustamiseen ja matkabloggaamiseen. Kirjoitukset ovat innostavia, ajankohtaisia, oman mukavuusalueen ulkopuolisiakin asioita käsitteleviä juttuja, hyviä vinkkejä tarjoavia tarinoita, sekä maailmankuvaa avartavia kertomuksia. Tervetuloa lukumatkalle.

Lue lisää

Out of office

Rakastan luonnonrauhaa ja raitista ilmaa. Blogini on kevätpuron solinaa, mustarastaan laulua, mielipiteitä ja matkakuvia. Palmurantoja, kultaisia auringonlaskuja, varhaisia aamulenkkejä, yömyssyjä puumajassa ja henkeä salpaavia maisemia. Teen laadukkaita omatoimimatkoja maastoon ja maailmalle. Matkalaukussa maastokengät tai juoksutossut, parhailla retkillä molemmat. Kauneudenkaipuuni vie minut Englannin kulttuurimaisemiin ja Sveitsin Alpeille. Usein myös Italian nautintoihin, Savukosken ruskaan ja kansallispuistojen luonnon rauhaan. Lämpimästi tervetuloa mukaani!

Lue lisää

Thaimaanrannan maalarit

Juttuja unelmien jahtaamisesta kirjoittelee viidenkympin korvilla oleva taivaanrannan maalari. Vuoden 2014 elämän risteyskohdassa otettu ’loikka’ unelmien perään vei meidän perheen toivekohteeseemme Thaimaan Koh Samuille uutta elämää rakentamaan. Toimintamallimme on usein ’tehdään ensin ja mietitään sitten’, joten kommelluksia varmasti riittää. Matkustamme säännöllisen epäsäännöllisesti myös naapurivaltioihin ja Suomeen, joten kaikenlaisia matkakuvioita vinkkeineen on luvassa. Otamme elämän vastaan sellaisena kuin se tulee, luottaen että se kantaa. Toisinaan kaikki on selvää pässin lihaa, toisinaan punaisesta langasta ei ole tietoakaan. Tervetuloa seuraamaan mitä kaikkea elämä tuokaan tullessaan!

Lue lisää

Äiti yrittää

Äiti Yrittää on lifestyle- ja perheblogi. Blogi kertoo perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta, hyvinvoinnista, matkailusta, lasten tarvikkeista ja vaatteista, muodista, sisustuksesta ja kaikesta ihanasta mitä eteeni tupsahtaa.

Lue lisää

Pin It on Pinterest