Karkkilassa helmikuussa 2021

by Outi's life

 

Tutuilla kuvioilla sujui tämäkin viikonloppu Karkkilassa.
Perjantaina olin minä kokkausvuorossa ja perinteitä kunnioittaen tein meille kebab-kastiketta ja uunissa tehtiin ranskalaisia.
Tämä on sellainen ruoka jota lapset odottavat aina saavansa, kun tulen Karkkilaan 🙂
Loppuilta otettiin rennosti, saunottiin ja katseltiin vähän telkkaria.
Uniukko kävi heittämässä unihiekat ajoissa silmiin ja nukkumaan mentiin jo yhdentoista aikoihin.
Lauantaina heräsimme ajoissa, hyvin nukutun yön jälkeen.
Mian koti on muuten paikka, oman kodin lisäksi, jossa nukun aina hyvin.
Kävimme heti aamusta kaupoissa ja kirpparilla.
Lähetystorilta nappasin mukaan 3 lusikkaa, koska niissä oli kauniit varret ja ajattelin niistäkin taitella kaulakoruja.
Muuta ei tällä kertaa löytynyt.

Lauantaina Mia teki meille nachopeltiä.
Pellillä oli kanaa, jauhelihaa, papuja, jalopenoja, salsa- ja juustokastiketta sekä juustoraastetta.
Lisäksi Mia teki vielä guacamolea, josta tuli älyttömän hyvää.

Minä otin vastuulleni salaatin tekemisen ja siitä tehtiin simppeliä tällä kertaa.
Salaattia, tomaatteja, kurkkua ja fetaa.

Mia teki vielä meille jälkkäriksi mustikka-mansikkarahkaa.
Ihanan raikasta jälkkäriä, sopi kivasti tasoittamaan tulisen ruoan makuja suussa.
Katselimme Bridget Jones leffoja ja jännitimme UMK:n voittajaa.
Oli muuten hyvä kilpailu tänä vuonna, koska vain kaksi kappaletta ei ollut meille mieluisia.
Saunottiin myös lauantaina ja pidimme kauneusillan.
Sunnuntaina kotiuduimme vasta iltapäivällä.
Ihana reissu, niin kuin aina!
Toivottavasti pääsemme taas ensi kuussa tapaamaan toisemme.
Kivaa viikkoa teille kaikille ja ihanaa lomaa hiihtolomalaisille <3

Saattaisit lukea nämäkin