40+ blogit on Suomen ensimmäinen tälle ikäryhmälle suunnattu tasokas, viihdyttävä, elämyksellinen ja hyödyllistä sisältöä tuottava mediakanava.

Suomen 40+ blogit Oy suunnittelee, toteuttaa ja myy sisällöntuotantoa, kampanjoita ja yhteistyöprojekteja. Laadukkaan, tyylikkään ja aktiivisen blogiportaalin tavoittama laaja yli 40-vuotiaiden lukijajoukko tuo lisäarvoa asiakkaalle suunnitellun ja tavoitteellisen sisältöyhteisötyön avulla.

Sisältömarkkinointi on erittäin tehokas ja toimiva tapa tavoittaa yrityksen haluamat tietyt kohderyhmät kustannustehokkaasti ja räätälöidysti. Blogeista etsitään entistä useammin tuote- ja palveluarvioita ostopäätösten tueksi ja bloggaajat nähdään mielipidejohtajina, joiden sanaan luotetaan.

Blogiyhteistyö, sisältömarkkinointi ja sosiaalisen median kanavat tähtäävät kaikki samaan tavoitteeseen: niillä pyritään aktivoimaan kuluttajia ja saamaan aikaan myyntiin johtavia päätöksiä.

 

Uskomme laadukkaaseen sisällöntuotantoon, josta myös tekijän on mahdollisuus saada työmäärää vastaava korvaus.

Ammattimaisesta työstä oikea korvaus = Laadukas sisältö = Parempi ja aidompi kohderyhmän tavoitettavuus ja tavoitteiden saavuttaminen

PALVELUMME

Tarjoamme tuoreita näkemyksiä ja luovia ideoita monikanavaisesta ja tehokkaasta sisältömarkkinointi-, viestintä- ja kampanjayhteistyöstä.

Toimimme asiakas- ja ratkaisupainotteisesti, tuottamamme sisältömarkkinointi on tehokas ja toimiva tapa tavoittaa yhteistyöyrityksen haluamat tietyt kohderyhmät kustannustehokkaasti ja räätälöidysti.

Sisältömarkkinointi- ja blogiyhteistyö voi olla mm. tuotteiden ja palveluiden testaamista ja niistä raportointia eri sosiaalisen median kanavissa. Siihen liittyy myös lukijoiden aktivointi erilaisten kilpailujen, arvontojen ja tarjottujen alennusten avulla. Markkinointikampanjan yksi toimiva osa-alue on myös display-mainonta niin blogeissa kuin itse portaalissa. Blogiyhteistyötä voi tehdä myös eri tapahtumien, messujen ja lanseerausten puitteissa, suosittu ja sanavalmis bloggaaja voi olla messuosastosi piristys ja yleisöhoukutin! 40+ bloggaajat voivat myös osallistua uuden tuotteen tai palvelun ideointiin, kehittämiseen ja luomiseen. Voimme myös kohdentaa asiakkaan tilaaman sisältömarkkinointikampanjan mm. halutun blogikategorian, maantieteellisen sijainnin ja/tai lukijoiden iän ja elämänvaiheen mukaan.

Hyödyt yhteistyökumppanillemme

  • Sisältömarkkinoinnin ulkoistaminen voi olla tehokkain ja nopein keino tulosten saavuttamiseen kiinnostavien sisältöjen ja tarkkaan mietittyjen kohderyhmien tavoittamisen avulla.
  • Blogiyhteistyö on yksi toimivimmista tavoista ja kanavista tavoittaa haluttu kohdeyleisö. On tutkittu tosiasia että kuluttajat haluavat yhä enemmän kohdennetumpaa mainontaa.
  • Blogit saavat jatkuvasti uusia lukijoita toisin kuin aikakauslehdet. Yhteistyöyritys saa  uutuustuotteet ja –palvelut kohdeyleisön tietoisuuteen nopeammin kuin printtimediaan!
  • Mainos näkyy vain kerran, blogisisältö jää elämään ikuisesti!
  • 40+ blogeissa on mukana innokkaita, tiedostavia ja ammattimaisesti toimivia bloggaajia, jotka ainoastaan esittelevät tuotteita ja palveluita joista he aidosti pitävät!

Sisältömarkkinoinnin ulkoistaminen voi olla tehokkain ja nopein keino tulosten saavuttamiseen kiinnostavien sisältöjen ja tarkkaan mietittyjen kohderyhmien tavoittamisen avulla.

Blogiyhteistyö on yksi toimivimmista tavoista ja kanavista tavoittaa haluttu kohdeyleisö. On tutkittu tosi-asia että kuluttajat haluavat yhä enemmän kohdennetumpaa mainontaa

Blogit saavat jatkuvasti uusia lukijoita toisin kuin aikakauslehdet ja saat nopeammin uutuustuotteet ja – palvelut kohdeyleisön tietoisuuteen kuin printtimediaan!

Mainos näkyy vain kerran, blogisisältö jää elämään ikuisesti!

40+ blogeissa on mukana innokkaita, tiedostavia ja ammattimaisesti toimivia bloggaajia, jotka ainoastaan esittelevät tuotteita ja palveluita joista he aidosti pitävät!

Ota heti yhteyttä ja käynnistetään yhteistyö! Sisältömarkkinoinnin ulkoistaminen voi olla yrityksesi paras päätös, me säästämme arvokasta aikaasi ja hoidamme kaiken tasokkaasti avaimet käteen -periaatteella.

Yhteistyöterveisin

Heli-Hannele Pehkonen

CEO, yrittäjä, KTM

+358 50 46 999 19

[email protected]

Pin It on Pinterest