Matkamessut 2016

by nelkytplus

Alkuvuoden odotetuin tapahtuma, eli matkamessut lennähtävät taas käyntiin ja yli 80 maata esittäytyy pitkän viikonvaihteen 22-24.1.2016 aikana Helsingin messukeskuksessa. Matkamessujen teemamaa tänä vuonna on suomalaisten ikisuosikki Espanja, jonka lisäksi mukana on myös ihan uusia tuttavuuksia kuten Bolivia, Tatarstan, Kirgisia ja Uruguay.

40+ blogit on myös mukana ja messuilla voi tavata mm. seuraavat blogit & bloggaajat: Elämää ja matkoja, Maailman äärellä, Pinkit Korkokengät, Minäkö keski-ikäinen, Rouva Sana sekä Beach house kitchen. Maabongausta harrastavan Meriharakka -blogin pariskuntaa Pirkko ja Lasse Schildtiä voi käydä jututtamassa eri matkakohteista lauantaina klo 14-18 ParisRion blogipaviljongissa (7e30).

Ennen messuhuumaa kannattaa käydä osalistumassa Tempaudu toiseen maailmaan -kilpailuun, jossa on jaossa yhdeksän matkapalkintoa. Miltä kuulostaisi risteily Välimerellä, Business -luokan lennot Miamiin tai lumiloma Levillä?

Poimimme laajasta ohjelmatarjonnasta muutaman messutärpin! Katso koko ohjelma ja näytteilleasettajat täältä.

Perjantaina 22.1 klo14:00 Royal Caribbean-lava: Karibian- ja Välimeren-risteilyt.
Tony Pokkinen, toimitusjohtaja, We Love Cruises Oy. Puheenvuoron tarjoaa Royal Caribbean.

Perjantaina 22.1 klo 15:30  ja sunnuntaina 24.1 klo 14.30 Royal Caribbean-lava: Mexico: Live It To Believe It. Alejandro Grageda, Deputy Director of the Mexico Tourism Board in London and Mrs. Miia Vilppula, representative of Journey Mexico DMC.

Lauantaina 23.1 klo 12.00 Mondo-lava: Ah, Ranskan Riviera!
Mondon Minttu Poutanen opastaa klassikkokohteeseen.

Lauantaina 23.1 klo 14.00 Mondo-lava: Thaimaa: Täydellisen saaren metsästys. Mondon Thaimaa-asiantuntija Antti Helin paljastaa oman suosikkinsa!

Sunnuntaina 24.1 myös perheen pienemmille on järjestetty ohjelmaa, silloin messuilla teemana perhepäivä ja monella osastolla voi tavata tuttuja hahmoja ja maskotteja eri matkakohteista!

Messuilla nähdään!

 #tempaudu ja #matkamessut

40+ tiimi

 

Saattaisit lukea nämäkin

Leave a Comment