Mustapippuricheddaria ja tomaattihilloa

by Aromipaja

4.6
/
5
(
25

votes

)

Suomen parhaan cheddarin tittelin voittanut Jukolan Aito Cheddar Mustapippuri maistuu illanistujaisissa tai väliruokana uskomattoman hyvältä kotitekoisen tomaattihillon kera. Kokeile vaikka!

Mustapippuricheddaria ja tomaattihilloa

Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Laita kattilaan Mutti kirsikkatomaatit, pilkotut tomaatit, hillosokeri ja viinietikka. Keitä hiljaa poreillen seosta kasaan noin puoleen alkuperäisestä määrästä. Purkita puhtaaseen purkkiin kuumana. Laita hillo tomaattihillo jäähtymään jääkaappiin.

Leikkaa cheddar paloiksi ja tarjoile tomaattihillon kera.

Viinilasillinen

Bestheim Pinot Gris Premium Reserve, Ranska. Alkon nro 909317, Hinta 12,98€.
Vaaleanviherkeltainen, kuiva, hapokas, hedelmäinen, aprikoosinen, hunajainen.

Ruppertsberger Imperial Cuvée Organic, Saksa. Alkon nro 947737. Hinta 10,99€.
Vaaleankeltainen, kuiva, hapokas, sitruksinen, viehkeän mineraalinen.

Teksti ja valokuvat: Mikko Niemi / Aromipaja

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Saattaisit lukea nämäkin