Suomen 40+ blogiportaali on nyt avattu, tervetuloa seuraamme!

by nelkytplus

Energisen aurinkoista heinäkuuta!

Suomen 40+ blogit –sivusto on nyt auki – HURRAA! Tervetuloa sivustolle seuraamaan Suomen parhaimpia aikuisblogeja!

40+ blogit on Suomen ensimmäinen tälle ikäryhmälle suunnattu tasokas, viihdyttävä, elämyksellinen ja hyödyllistä sisältöä tuottava mediakanava.

Suomessa oli huutava tarve yhteisölle, joka saa luettavaksi juuri sille kohdennettua sisältöä tyylikkäästi toteutettuna. Blogi- ja SOMEmaailma ei ole vain kaksikymppisten, vaan yhä useampi yli nelikymppinen viihtyy verkossa ja käyttää sosiaalista mediaa päivittäin. Ikäraja 40 on vain valikoiduille sisällöntuottajillemme, lukijamme voivat olla ihan minkä ikäisiä!

Suomi on täynnä blogeja ja jonkin arvion mukaan niitä on jo yli 60 000. Kauttamme yhteistyöyritykset löytävät helposti Suomen parhaimmat 40+ blogit, jotka tavoittavat juuri sen halutun kohderyhmän.

40+ blogien tarkoituksena on myös kannustaa nelkytplus -ikäisten sisällöntuottamista niin blogien, instagram-tilien kuin muiden kanavien kautta. Tarjoamme näkyvyyttä, lämminhenkisen yhteisön tuen ja tsemppauksen bloggajillemme, hae siis mukaan!

Käy tykkäämässä 40+ blogeista instagrammissa @nelkytplusblogit sekä juuri avatuista facebook-sivuistamme! Kaikki palaute ja yhteydenotot ovat tervetulleita.

Nähdään tulevana kesänä tapahtumissa, toreilla ja mikä tärkeintä – nautitaan täysillä kesästä! Alla kuvassa jo mukana olevia 40+ -bloggaajia Akvamariini Porter Novellin PR-tilaisuudessa, hae sinäkin mukaan!

Aurinkoisin yhteistyöterveisin

Heli-Hannele

 

Saattaisit lukea nämäkin

Leave a Comment