Talvinen Porvoo

by Casa Mimi

 

Onko muille Porvoon vierailijoille kaupunki yleensä vain kesäkaupunki? Minulle ainakin näin on ollut. Tajusin asian vasta nyt, kun vierailin ensimmäistä kertaa Porvoossa talvella. Kerran kesässä kyllä perheen kanssa käydään syömässä, mutta ei muuten. Mikä on sinänsä aivan hullua, koska meiltä sinne on suunnilleen sama matka, kun Helsingin keskustaan, vaikka asummekin Helsingissä. Nyt pääsin kokemaan myös  talvisen Porvoon ja sen kauneuden.

Onneksemme sinä päivänä talvi oli kauneimmillaan, aurinko paistoi ja Porvoo näytti satumaisen kauniilta. Aiempi juttu päivästä Tiian kanssa ja muutama kahvilasuositus löytyy täältä.
 
Olin jo hetken etsinyt kevääksi vaaleanpunaista villakangastakkia ja sellainen löytyikin Magnon valikoimasta. 
Takki olikin kuin tehty kuvattavaksi Porvoon suloisilla kaduilla, jossa tunnelma oli välillä kuin suoraan satukirjan sivuilta.

porvoon vanhakaupunki

porvoon makasiinit

porvoonvanhattalot

Olen kyllä onnekas, kun on ystävä Porvoossa ja siellä tulee vierailtua useammin. Ja täällä saa aikansa kulumaan vaikka vaan ulkoillen ja nauttien maisemista.
 
Nyt kun olen nähnyt Porvoon kesän, syksyn ja talven, taidankin kutsua itseni sinne myös keväällä, sillä onhan sekin vuodenaika  koettava tässä viehättävässä kaupungissa. Toivotaan nyt kuitenkin ensin vielä muutamia kauniita talvipäiviä ennen kevään saapumista.
Jos Porvoon jutut kiinnostava, myös syksyinen vierailu löytyy täältä.
 
Ihanaa loppuviikkoa <3
 

Saattaisit lukea nämäkin