Upea Living Day Spa -hoitola ja La Roche-Posay testissä!

by nelkytplus

40+ kävi tutustumassa Helsingin sydämessä (Yrjönkatu 28) sijaitsevaan boutiquetyyliseen Living day Spa – kauneushoitolaan, jossa kiire unohtuu hetkessä ja täydellisen uusiutumisen ja uuden energian voi kokea ihan parissa tunnissa. Näppärästi Forum kauppakeskuksen ja Sokos Hotel Tornin läheisyydessä sijaitseva hoitola tarjoaa perushoitojen lisäksi myös räätälöityjä ihonhoitokokonaisuuksia niin naisille kuin miehillekin. Lämminhenkisesti palvelevan hoitolan yksi erikoisuuksista on parihoitohuone, jossa voi nautiskella hoidoista mix&match -tyylisesti niin ystävättären kuin puolisonkin kanssa. Ehdottomasti yksi Helsingin tunnelmallisimpia kauneushoitoloita, suosittelemme!

Living Day Spa omistaja

Living day Spa -hoitola omistaja Satu Lindroth (Kuva: Eero Kokko) toivottaa kaikenikäiset tervetulleeksi, panostus oman itsensä hyvinvointiin on pitkälle kannattava sijoitus!

Erittäin kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle tarkoitettu La Roche-Posayn Lipikar -sarja lanseerattiin loppuvuodesta ja tilaisuus pidettiin juuri Living Day Span tiloissa. Kuivan ihon kosteuttamiseen tarkoitetut tuotteet ovat usein paksuhkoja ja huonosti imeytyviä, mutta tämä kätevästä pumppupullosta annosteltava voide imeytyy hetkessä. Saman sarjan Lipikar -suihkugeeli keräsi kehuja miesväeltä: runsaasti kosteuttavan pesunesteen jälkeen ei iho välttämättä edes joka kerta kaipaa rasvausta. Talven kuivattaman ihon pelastus, joka sopii koko perheelle! La Roche-Posayn eri iho-ongelmiin sopivat tuotteet löytyvät apteekeista kautta Suomen.

kauneusbloggaajat
Kuva: Eero Kokko

Kuva: Eero Kokko

Tästä nuoresta laulajattaresta kuulemme vielä. Upea Kiia Kullberg! Kuva alla: Eero Kokko.

Kiia Irene

Tiia Minäkö keski-ikäinen -blogista ja Maiju Pinkit korkokengät -blogista olivat myös tutustumassa Living Day Spa -hoitolaan ja La Roche-Posayn uutuustuotteisiin. Lue myös heidän kokemuksistansa ja katso muut kuvat tilaisuudesta.

bloggaajat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Kiitos Why not PR ja Living Day Spa ♥

40+ toimitus

 

Saattaisit lukea nämäkin

Leave a Comment