Viime hetken joululahjavinkkejä!

by nelkytplus

40+ toimitus kokosi vuoden parhaimmat testatut tuotteet sekä kohtuuhintaiset lahjaideat, joista on varmasti iloa saajallensa. Kaunista joulua!

1. Tähtisilmät jokaiselle naiselle! Kun mies katsoo aamulla hieman pidempään silmiin ja kysyy varovaisesti että mitä ihmettä olet tehnyt silmillesi. Ne näyttävät vielä kauniimmilta kuin aiemmin. Silloin voi tyytyväisenä hymähdellä, että tämä ripsiväri todella teki sen mitä lupasi, antoi tuuheat ja erotellut silmät, jotka valaisevat koko kasvot. La Roche-Posayn Respectissime Densifying -ripsiväri (hinta n. 20 euroa) on todella hellävarainen ja sopii myös herkille silmille ja piilolasien käyttäjille. Käytössä huomasimme myös hoitavan ja pidentävän vaikutuksen, ehdoton suositus! Lisätietoja ja myyntipaikat www.laroche-posay.fi

2. Tunnelmaa saunaan! Anna tunturiluonnon ja Lapin tuoksun valloittaa saunasi. Rento -sarjasta löydät sauna- ja tunnelmatuoksut sekä mm. saunavihdat, tekstiilit ja kiulut. Suosikkimme oli syksyn uutuus, valloittava Lapin marja –saunatuoksusarja. Lisätietoa ja ostopaikat www.rentosauna.fi. Hinnat alk. 3,95€.

3. Eucerin -hygieniatuotteet hajustettuina tai hajustamattomina! Koko perhettä ilahduttavat miedot ja hellävaraiset  Eucerin- tuotteet. Sarjasta löytyy myös ihoa napakoittava ihmeseerumi Volume Filler, johon olimme 40+ blogeissa erityisen tyytyväisiä. Nämäkin tuotteet löydät apteekeista kautta maan! Hinnat alk. 8,90€.

4. Batiste -kuivasampoot (hinta n. 7-8€). Jokaisen naisen hiuspäivän pelastus, sopii teinistä mummiin. Legendaariset Batisten kuivasampoot tulivat ja valloittivat Suomenkin.

40+ toimituksen oma suosikki on XXL volume, joka maksimoi kuivashampoon virkistävät vaikutukset yhdistettynä äärimmäiseen tuuheuttavaan tehoon. Tekee elottomista ja hennoista hiuksista täyteläisen tuuheat hetkessä! Jälleenmyyjät löydät täältä.

Tuotteita saatu testiin PR-toimistoista ja vain mieluisista kirjoitettu. Kuvat 1,3-4 kuvapankkilaina.

Saattaisit lukea nämäkin

Leave a Comment