Winter

by Souliina

Heissan ja huomenta murut! Kello on kuusi aamulla olen lähdössä ihan justiinsa töihin, mutta ajattelin pikaisesti tulla kirjoittelemaan muutaman rivin ja moikkaamaan.

Vitsi miten ihana talvi me saatiikaan, lunta on tullut useamman päivän ajan tasaiseen tahtiin ja tänne Espooseenkin lunta on tupruttanut monta kymmentä senttiä, minä tykkään, vaikkakin tiet ovat liukkaita ja autonratissa saa olla erityisen tarkkana. Eilen kun lähdin ajelemaan töistä kotia, oli tienpenkalle jäänyt useampikin auto ja kun hain Verbun kavereineen koulusta, ja vein heitä kotiin, oli useammallakin autolla hankaluuksia päästä pientäkin mäkeä ylös, ne jäivät sutimaan paikoilleen, oli yksinkertaisesti vaan liian liukasta.

Mutta maisemat ovat älyttömän kauniita ja muutoinhan tämä lumen ja valontulo on vähintäänkin tervetullutta, kaiken sen pimeyden, pitkän syksyn ja alkutalven keskelle. En oikeastaan malttaisi edes lähteä töihin, vaan mieluiten nappaisin kameran kainaloon ja lähtisin kuvaamaan koko päiväksi, ehkä sitten huomenna, silloin olisi vapaapäivä ja mahdollisuus nauttia ulkoilustakin.

Mitenkäs te nautitteko tästä reippaammasta lumentulosta vai alkaako jo olla liikaa?

Nyt on mentävä putsaamaan auto jotta ehdin aamurapsalle, joten kivaa keskiviikkoa kaikille <3

Saattaisit lukea nämäkin